Λέσβος: Αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα για να σωθεί από 20 άτομα που τον χτυπούσαν.

Συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ αστυνομικών και 20 περίπου καλεσμένων σε οικία στην Καλλονή Λέσβου, για την οποία έγινε καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας και δυνατή μουσική . Οι αστυνομικοί κάλεσαν τους υπευθύνους του σπιτιού να χαμηλώσουν τη μουσική και αποχώρησαν για να ειδοποιηθούν όμως για δεύτερη φορά από τους περιοίκους. Οι δύο αστυνομικοί επέστρεψαν και οι παρευρισκόμενοι στο συγκεκριμένο σπίτι αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στις υποδείξεις, τους εξύβρισαν, τους απείλησαν, κινήθηκαν εναντίον τους και τραυμάτισαν αστυνομικό, ενώ προκάλεσαν και φθορές σε περιπολικό όχημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, αστυνομικός έριξε προειδοποιητικές – εκφοβιστικές βολές σε ασφαλή κατεύθυνση ενώ συνελήφθησαν 8 άτομα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της στάσης, της απειλής, της εξύβρισης, της πρόκλησης σωματικής βλάβης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της διατάραξης ησυχίας.

πηγή: ertnews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.